Cexas Akademija

Employee Experience Management Academy (EXMA)

Akademija za upravljanje iskustvom zaposlenih

Pozitivno iskustvo zaposlenih – ključ uspeha svake kompanije!
POČETAK 29. MART 2024.

Postani sertifikovani EXM profesionalac (EXMP)

 • Upoznaj se sa najboljim strategijama, taktikama, alatima, metrikama i praksama u kreiranju, upravljanju i praćenju iskustva zaposlenih (EX)
 • Nauči da oblikuješ, upravljaš i pratiš EX za zaposlene
 • Budi deo prve EXM akademije!

   

Naša BUDUĆNOST zavisi od toga kakvi smo sa zaposlenima i klijentima DANAS!

Šta je EXMA?

Employee Experience Management Academy (EXMA) je specijalizovani edukativni program koji se sastoji od šest modula, od kojih je svaki fokusiran na specifičnu oblast znanja (strategija, alati, digitalna rešenja, metrike, liderstvo i kultura, prakse). Osmišljen je da pruži temeljna znanja iz oblasti strateškog pristupa EX-u i predstavi korišćenje praktičnih alata, metrika i praksi neophodnih za sistemsko oblikovanje, upravljanje i praćenje iskustva zaposlenih (EX) u kompanijama.

Cilj Akademije je da osnaži HR profesionalce u procesu kreiranja okruženja i kulture koji podstiču produktivnost, posvećenost, zadovoljstvo, agilnost i inovativnost među zaposlenima.

ZBOG ČEGA JE EXMA POTREBNA?

Svakog dana, zaposleni u organizaciji doživljavaju različita iskustva, bez obzira na to da li smo svesni toga ili ne. EXMA pruža učesnicima strategije, alate, metrike i najbolje prakse uz pomoć kojih mogu da proaktivno učestvuju u sistemskom oblikovanju, upravljanju i praćenju iskustava zaposlenih.

Pred nama su tri puta:

 1. Da se temom EX-a ne bavimo,
 2. Da se bavimo EX-om u specifičnoj oblasti (npr: regrutacija, brendiranje poslodavca isl.) ili
 3. Da holistički i sistemski pristupimo razumevanju, oblikovanju, upravljanju i praćenju EX-a.

  EXMA je tu da vas podrži ukoliko se odlučite za treću opciju.

KOME JE NAMENjENA AKADEMIJA?

EXMA je namenjena HR profesionalcima svih profila – od generalista, preko regrutera, do stručnjaka za razvoj kadrova, kompenzaciju i beneficije, i brendiranje poslodavca.

Bez obzira na industriju ili veličinu kompanije, EXMA je pravo mesto za sve koji žele da steknu praktična i odmah primenljiva znanja i veštine potrebne da unaprede iskustvo zaposlenih na nivou celokupne organizacije i time kreiraju pozitivan i održivi uticaj na poslovni uspeh kompanije.

KO JE RAZVIO PROGRAM AKADEMIJE?

Program EXMA razvili su stručnjaci iz oblasti HR-a, članovi savetodavnog odbora EX sekcije CEXAS-a (Customer and Employee Experience Association of Serbia), na čelu sa Draganom Đorđevićem, Country Leadom CEXAS-a, koji je Programski direktor akademije.

Dragan i svi ostali stručnjaci koji su učestvovali u kreiranju programa i selekciji predavača na Akademiji imaju višedecenijsko praktično iskustvo u oblasti ljudskih resursa, kao i u kreiranju učinkovitih obrazovnih programa.

Misija savetodavnog odbora je da obezbede da je program Akademije usklađen sa realnim potrebama tržišta i da pokriva najsavremenije EX veštine, kompetencije i potrebna znanja.

KAKO ĆE AKADEMIJA BITI SPROVEDENA?

Program EXMA je razvijen na osnovu višedecenijskog iskustva u kreiranju inovativnih edukativnih programa, a ključni elementi Akademije su:

 • Prvi modul je u petak 29. marta 2024. godine
 • Šest celodnevnih sesija, od 9:30 do 17:30h
 • Maksimalno 14 učesnika
 • Rad na studiji slučaja tokom trajanja akademije
 • Primena naučene teorije u realnom okruženju kroz pojedinačne i grupne vežbe
 • Toolkit koji se sastoji od svih potrebnih template-a, alata i drugih resursa
 • Program akademije prati skripta sa materijalima koji će biti dostupni učesnicima u digitalnom i štampanom obliku
 • Tokom celokupnog trajanja akademije, učesnici će raditi na projektnom zadatku koji će poslednjeg dana predstaviti pred programskim savetom Akademije i za njegovu uspešnu odbranu će dobiti sertifikat

ŠTA TI DOBIJAŠ PROFESIONALNIM SERTIFIKATOM CEXAS AKADEMIJE?

 • Dobićeš znanja za profesionalni razvoj i napredak u oblasti Employee Experience management-a.
 • Naučićeš kako da kreiraš i implementiraš efikasne EX strategije, modele, procese i alate.
 • Otkrićeš kako da demonstriraš vrednost EX-a u celoj kompaniji.
 • Steći ćeš sertifikat CEXAS Employee Experience Professional odobren od CEXAS Advisory Board-a.
6 modula zasnovanih na savremenoj Employee Experience teoriji i praksi

PREDAVAČI

CEXAS Customer Experience professional Program

Unapredite svoju karijeru sa profesionalnim sertifikatom CEXAS Akademije, koji je odobren od strane vodećih regionalnih CX eksperata. Naučite CX osnove i načine da kreirate i isporučujete izuzetne CX strategije. Učite kroz ineraktivna predavanja, vežbe i najbolje svetske i regionalne prakse

KOLIKO AKADEMIJA KOŠTA I KAKO SE PRIJAVITI?

CENA

po srednjem kursu Narodne banke na datum izdavanja predračuna
2.490 + PDV
 • Kotizaciju je moguće platiti u ratama tokom trajanja Akademije
 • Kompanije koje su na listi Skills referenci imaju popust 15%: 2.116€ + PDV
 • Članovi SAM-a, AmCham-a i UPKS-a imaju popust 10%: 2.240€ + PDV
 • Prva dva polaznika iz iste kompanije plaćaju punu cenu, dok svaki sledeći ima popust od 30% na neto cenu, odnosno plaća 1.743€ + PDV
 • VAŽNO! Primenjuje se samo jedan popust!

Kontaktirajte nas kako biste dobili više informacija o Akademiji ili zakazali kratak online sastanak za sva dodatna pitanja.

KRATKO O ORGANIZATORU

CEXAS (Customer and Employee Experience Association of Serbia) je neprofitna organizacija posvećena izgradnji uspešne srpske i regionalne CX i EX zajednice, obučavajući profesionalce da unapređuju iskustvo klijenata i zaposlenih u svojim organizacijama.

Nakon uspešno organizovanih konferencija Firestarter 22 (novembar 2022) i Firestarter 23 (novembar 2023), na kojima su svetski, regionalni i domaći stručnjaci delili znanja i primere iz prakse u oblastima Customer i Employee Experience-a, u jesen 2023. je pokrenuta prva CX akademija koja odmah postigla veliki uspeh.

U toku je upisivanje na drugu generaciju ove akademije, dok je početak za prvu EXMA planiran 29. marta 2024. godine.